Call us when you like: +32 (0) 11 60 16 40
Any questions? Call us: +32 (0) 11 60 16 40

Field Management Support

Verhoog de productiviteit en efficiënt en scoor succes in de KPI’s. Met WFM Field Management Support verzekeren wij dat de juiste persoon, met het beste materiaal en professionele ondersteuning, het maximale resultaat behaalt.

What is Field Management Support

Field Management Support draagt bij aan een beter en efficiënter werkproces voor de buitendienst, om dezelfde hoofddoelen te behalen.

Met ons transparante systeem, managen wij productiviteit en realtime connectie tussen managers en brand ambassadors. Het systeem betaalt zich terug in het sales budget.

Why choose Field Management Support

We creëren een efficiënt werkproces voor de buitendienst, om de hoofddoelen te behalen met optimale materialen en ondersteuning.

We begeleiden uw project efficiënt met beperkte administratieve follow-up. Zo kunt u zich focussen op de merkbenodigdheden. De voornaamste zorg is een perfecte uitvoering met ons speciaal geselecteerde én ervaren team.

“People vormen de kern van ons bedrijf. Onze personeelsmanagers bieden oplossingen op maat.”

People Management

Werknemers zijn van groot belang voor het welzijn van uw bedrijf. Het succes hangt onder andere af hoe de onderneming het personeel motiveert en leidt. Met WFM People Management nemen we mensen aan op attitude, trainen we vaardigheden en transformeren we mensen in echte ‘brandlovers’. Onze managers motiveren teams en geven hen de tools die nodig zijn om de prestaties en betrokkenheid een boost te geven, zodat zij nog meer succes kunnen behalen.

Back Office Assistant

Uw klanten verwachten dat u bereikbaar bent wanneer het hen schikt. Met Back Office Assistance regelen wij dit, zodat u kunt blijven doen waar u het beste in bent. Door kantoorfuncties uit te besteden, kunnen wij u verzekeren van een foutloze verwerking van de opdrachten van de buitendienst en aanpassingen van operaties.

Wij leveren service op maat en passen ons aan naar uw zakelijke behoefte, met onder andere:

  • Data- & orderinvoer
  • Callcenter & service center support
  • Administratie-ondersteuning

Facilities

Rapportage en Analytics
Houd uw buitendienst gefocust en productief met de WFM rapportage tools en het data dashboard.
Het succes van een bedrijf hangt onder andere af van de productiviteit van fieldteams. Met de juiste data voor beter inzicht, duidelijke rapportage en analytics in combinatie met de KPI’s, kunt u gemakkelijker de juiste strategische beslissingen nemen. Bovendien kunt u data opslaan, samenvoegen en activeren om klantrelaties te verbeteren. Breng alle touchpoints samen in één krachtig data managementsysteem!

Logistiek & Opslag
Accuraatheid en efficiëntie zijn de sleutel tot rendement. WFM Logistiek & Opslag bespaart tijd én geld. Het omvat alle stappen die nodig zijn om de juiste goederen af te leveren op de juiste plaats en tijd, tegen de juiste prijs.

Wij leveren service op maat en passen ons aan naar uw zakelijke behoefte, met onder andere:

  • Opslag
  • Behandeling
  • Distributie
  • Transport
  • Follow-up

Field Kits
De buitendienst en brand ambassadors voorzien van complete en gerichte materialen is van essentieel belang. Voor elke activiteit bieden wij de beste veldkit om mee te beginnen, en ondersteuning voor de buitendienst.

Check also our
other services »
Supporting the most beautiful brands in the world
...Discover the knowledge and strength of our result-oriented people...
Enter you e-mail address for a customized advice!