Call us when you like: +32 (0) 11 60 16 40
Any questions? Call us: +32 (0) 11 60 16 40

Junior Store Category Manager

Ben jij een enthousiaste starter die op zoek is naar een uitdagende functie? Lijkt het je leuk om te werken voor Danone zuivel en ben je woonachtig in Midden Nederland? Lees dan snel verder!

Als Junior Store Category Manager ben je in jouw rayon verantwoordelijk voor de winkels van Plus, Jumbo, MCD en Spar. Rayon Midden Nederland strekt zich globaal van Amersfoort en Utrecht tot aan Tilburg.

Het hoofddoel in jouw functie is het verhogen van de omzet door te zorgen voor een perfecte executie van het zuivelschap. Je gaat na of het schappenplan wordt gehanteerd, welke winkels behoefte hebben aan advies en of alle producten op de juiste plek in het schap staan. Danone is ervan overtuigd dat een goede executie van het schap bijdraagt aan categorie- en omzetgroei. Om een goed gesprek aan te gaan, is relatiebeheer uiteraard erg belangrijk. 

Is het schap op orde, dan focus je op activatie van zowel het assortiment op het schap als (lokale) promoties. Ook hier gaan we voor ‘excellence in executie’. Dit doen we door gebruik te maken van diverse materialen zoals schapkaarten, kartonnen zuilen en gekoelde second placements. Het is aan jou om ons assortiment op te laten vallen op de winkelvloer!

Je maakt deel uit van een team van ervaren Store Category Managers. Zij helpen je graag de fijne kneepjes van het vak onder de knie te krijgen en maken je wegwijs in de wereld van zuivel en de FMCG. In deze functie rapporteer je aan de Head of Store Category Management.

Danone daagt je graag uit om, onder begeleiding van data (dashboard, distrifood dynamics, 7even), mooie kansen in jouw gebied te signaleren.

Danone is altijd op zoek naar jong talent. Wanneer je goed presteert in je rol, maak je kans om na (gemiddeld) 18 maanden een baan bij Danone aangeboden te krijgen. Om door te groeien is een leergierige en pro-actieve houding van belang. Signaleer dus kansen en tuig mooie projecten op om uit te kunnen voeren. Dit is je eigen verantwoordelijkheid. WFM People begeleid jou, samen met de Head of Store Category Management, in dit traject en in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Functie:

 • Je bent een starter en beschikt over een HBO of WO diploma (bijv. commerciële economie);
 • Je hebt ervaring met Excel en Powerpoint;
 • Je bent leergierig en ambitieus;
 • Je hebt een pro-actieve houding en stelt je open op;
 • Je ziet kansen en gaat voor het beste resultaat;
 • Je bent communicatief sterk en maakt gemakkelijk contact met anderen;
 • Je hebt affiniteit met het analyseren en verwerken van data;
 • Je bent resultaatgericht en weet van aanpakken;
 • Werkervaring / stage in de FMCG is een pré.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Goed salaris;
 • Doorgroeimogelijkheden en professionele begeleiding hierin;
 • Een uitdagende functie met veel vrijheid, waarbij geen dag hetzelfde is;
 • Een smartphone, laptop/tablet en auto;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een functie bij een van de meest bekende zuivelbedrijven van Nederland.

Bedrijfsprofiel:

Over WFM People

Wij zijn WFM People. Een in de Benelux gevestigd Fieldmarketing bureau dat op een strategische manier merken en shoppers met elkaar verbindt door Field marketing toepassingen. 

In 2019 heeft WFM People haar krachten gebundeld met Co-Creatie Buro en Buro Beerbaum. Door de overname ontstaat er een complete groep van specialisten op het gebied van Brand Experience, Merchandising en Detachering.

We co-creëren samen met grote merken waaronder Bosch, Makro, Douwe Egberts, Danone en Kneipp.

 

Over Danone

Danone Nederland B.V. is een onderdeel van Danone. Bij Danone zuivel hebben we al 100 jaar ervaring met de ontwikkeling van voeding op het gebied van zuivel.

Onze expertise op het gebied van bacteriën in zuivelproducten heeft zich in die periode verder verdiept en verbreed.

Die uitbreiding vertaalt zich in een groot assortiment van verantwoorde producten voor elk moment van de dag en lekkere toetjes.

Onze belangrijkste merken zijn: Activia, Danio, Oikos, Hüttenkäse, Actimel en Danoontje.

Locatie:
Midden Nederland

Contact:
Jessica Methorst
+31334511345
j.methorst@werkenbijwfmpeople.be

Follow us